Multitalent Thamara Winters

Kijk mee in het leven van creatief multitalent Thamara Winters en haar kijk op heerlijk leven en vooral ook creatief ondernemen in Weert. 

Peter en Monique Princen

Kijk mee in het leven van het altijd actieve en ondernemende stel Peter en Monique Princen. Ondernemers in hart en nieren. Hun bedrijf TalTechniek is gespecialiseerd in maatwerk carrosserie bouw. Monique is naast haar werkzaamheden voor TalTechniek en Traiser (hun tweede bedrijf), voorzitter van MKB Weerterland. Peter en Monique wonen en werken graag in Weert. Kijk maar eens mee!

Dank ook aan Crossmoor, Cramers van Asten, MKB Weerterland, Aben & Slag advocaten, Reijvers, de heren van de Senaat (van de Rogstaekers) en collega ondernemers en vrienden van Peter en Monique. En natuurlijk het team van Peter en Monique: medewerkers van TalTechniek. Peter en Monique: bedankt dat we even mochten meekijken!

Ga mee op pad met John van Heel.

Sportman en eigenaar van Life Style Vitae en EFAA. John en zijn gezin zijn graag in beweging. "Bewegen is medicijn" draagt John om zijn arm. 
Dank ook aan Basketbal team Maxxcom BSW, Hockeyvereniging Weert, Kinderboerderij de IJzeren Man, Natuur en Milieu Centrum Weert, Big X, Huupkens IJs & Opa en Oma van Heel en de wandelmaatjes van John, Sem, Peter, Ramatoulay, Bas, Ed en niet te vergeten Boes. Natuurlijk ook aan de medewerkers van Life Style Vitae en EFAA. John Regina & the kids: bedankt dat we even mochten meekijken!

“Vanaf de eerste dag hebben we het hier enorm naar onze zin”

Serge, Angelique en hun kinderen Daan, Inez en Sjors komen oorspronkelijk uit Zeeuws-Vlaanderen. Inmiddels wonen zij hier dertien jaar.

Ze werken beiden in Eindhoven, maar blijven trouw in Weert wonen: “Vanaf de eerste dag hebben we het hier enorm naar onze zin. Weert heeft de perfecte combinatie van een gezellig Bourgondisch stadscentrum, alle voorzieningen, prachtige natuur en een dorps karakter.  Weert is voor ons dé plek waar onze kinderen veilig opgroeien!”
In dit flitsende, korte filmpje laten ze zien waarom zij zo van de stad houden.

(0495) 57 57 60

Meer informatie over bouwkavels in tungelroy?

Neem vrijblijvend contact op met de Gemeente Weert.