START VERKOOP FASE 2

24-05-2016

Start verkoop Tungelroy fase 2

Bouwkavels te koop in Tungelroy

 

Door de zeer gunstige rentestand en verlaagde grondprijzen, is er meer vraag naar bouwkavels. Om die reden komen in het plan Truppertstraat/Kerkveldweg in Tungelroy 10 bouwkavels opnieuw in de verkoop. Deze waren enkele jaren geleden uit de verkoop gehaald aangezien er toen weinig vraag was naar bouwkavels in Tungelroy.

 

De kavels liggen aan de Kumpehof en Hansehof in een zeer rustige wijk aan de rand van het buitengebied. Ze zijn uitstekend bereikbaar via een asfalt(bouw)weg. In de loop van 2016 wordt het gebied voorzien van openbare verlichting. De definitieve inrichting met klinkerbestrating gebeurt als de huizen zijn gebouwd. Het middengebied wordt in een later stadium ingericht met groen en een speelterreintje. Hierbij worden de omwonenden betrokken.

 

Bouwen volgens uw eigen wensen of een pasklare woning kopen

In dit plangebied geldt geen beeldkwaliteitsplan en kan welstandsvrij worden gebouwd. Dat betekent dat er veel ruimte is om geheel te bouwen volgens uw eigen wensen. Zeven kavels aan de Kumpehof (nr’s 12 t/m 18, zie tekening) zijn hiervoor beschikbaar. Deze kavels variëren in grootte van 433 tot 610 m2.

 

Wanneer u wel een eigen woning wilt, maar liever niet zelf bouwt, bestaat deze mogelijkheid ook. Op de kavels 19, 20 en 21 aan de Hansehof wil projectontwikkelaar CRE-Development uit Weert namelijk drie vrijstaande woningen realiseren. Wanneer u hierin interesse heeft, kunt u contact opnemen met Bart Coolen via 06-23 15 57 10

 

Belangstelling?

Vanaf  30 mei 2016 om 8.00 uur kunt u inschrijven voor bouwkavels 12 t/m 18. Dit kan digitaal door een ingevuld inschrijfformulier te verzenden naar verkoopteam(at)weert.nl. Het formulier kunt u downloaden via www.wonen-weert.info (onderaan de webpagina).

Wilt of kunt u niet digitaal reageren, belt u dan met het gemeentelijk verkoopteam via (0495) 575 760.

 

Op volgorde van inschrijving wordt u door ons benaderd voor het plannen van een informatief verkoopgesprek. Tijdens dit gesprek heeft u de mogelijkheid een optie te nemen op een kavel. Inschrijvingen, die vóór bovengenoemd tijdstip binnenkomen worden niet in behandeling genomen.

 

Meer informatie

Meer informatie met betrekking tot de bouwkavels is te vinden op de gemeentelijke website www.wonen-weert.info.

Voor de projectmatige woningen kunt u kijken op www.bouwstudiocoolen.nl/tungelroy.

 

U kunt ook telefonisch contact opnemen met het gemeentelijk verkoopteam via (0495) 575 760 of met Bouwstudio Coolen, tel. 06-23 15 57 10.

(0495) 57 57 60

Meer informatie over bouwkavels in tungelroy?

Neem vrijblijvend contact op met de Gemeente Weert.