wat kost mijn bouwkavel

Betaalbare bouwkavel

De lijst met kavelprijzen kunt u links downloaden, evenals de algemene verkoopvoorwaarden, inschrijfvoorwaarden, inschrijfformulier en grondprijsbrief 2018. 
Bent u geïnteresseerd in een bouwkavel... klik dan op "beschikbare kavels". Wilt u meer weten over "uw" kavel, klik deze aan en u krijgt informatie over de prijs, oppervlakte, afmeting, etc. Wilt u graag één overzicht van al die informatie, download daar dan de brochure. 

Uw woning nog verkopen? Wij bieden meer zekerheid!

Wilt u graag een bouwkavel kopen, maar u moet uw huidige woning nog verkopen? In dat geval kunt u voor kavels die langer dan 2 jaar te koop staan een koopovereenkomst sluiten met een ontbindende voorwaarde. Na een half jaar betaalt u dan wel een rentevergoeding. Samen met uw makelaar stelt u een minimum verkoopprijs vast. Wanneer u uw huidige woning niet binnen 1 jaar na ondertekening van de overeenkomst kunt verkopen tegen de afgesproken minimum verkoopprijs kan de overeenkomst ontbonden worden tegen betaling van de verschuldigde rente.
Let op: Ontbinding is niet mogelijk als u er zelf voor kiest uw woning onder de afgesproken minimum verkoopprijs te verkopen.

(0495) 57 57 60

Meer informatie over bouwkavels in tungelroy?

Neem vrijblijvend contact op met de Gemeente Weert.